Oblívená kořenící směs nejen v Rusku

Kořenící směs Adžika je původně gruzínské koření určené na nakládání mas, ryb, sýrů i zeleniny. Vhodné na rožnění, grilování i pečení. Adžika je velmi univerzální koření vhodné i do české kuchyně. Koření neobsahuje Glutaman sodný!
Koření Adžika je tradiční kořenící směs pocházející z Kavkazu (Gruzie) a používá se též jako pasta nebo hořčice, kterou si můžete doma také připravit sami a to smícháním s malým množstvým hrubozrnné hořčice a oleje.
Přečtěte si více o koření Adžika a jeho použití:
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (50 g)
36 Kč
Cena s DPH za balení: 50 g
Cena na stánku:
45 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
Použití
- Koření na steaky, gril a marinády
- Restovaná masa, zeleniny a minutky
Složení
Sůl max. 13%, paprika sladká, saturejka, bazalka, česnek, majoránka, paprika pálivá, bobkový list, koriandr, celer.nať, pískavice
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Sypký kořenící přípravek
Země původu
ČR