
Bazalka je v kuchyni velice neocenitelnou bylinou s širokým využitím. Je chutnou a voňavou přísadou do salátů, čerstvé zeleniny nebo i do mletých mas a omáček. Bazalka je jednou ze základní surovinou v italské kuchyni a používá se u receptů, kde jsou základem rajčata nebo sýr mozzarella a je nedílnou součástí omáček pesto.
Bazalka se také používá při výrobě provensálského koření.
Více o Bazalce a použití naleznete v našich článcích:
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (25 g)
16 Kč
Cena s DPH za balení: 25 g
Cena na stánku:
20 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
120 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
160 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
560 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
2 250 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Italská kuchyně
- Omáčky, saláty, těstoviny, pesto a jiné ...
Složení
Sušená Bazalka
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Sušené bylinky
Země původu
ČR