Složení: Paprika pálivá, sůl max. 25%, saturejka, glutaman sodný, pepř černý, směs koření.
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: ČR Více
Čubrica, ať už červená nebo zelená, se hodí na všechny druhy mas, zeleniny i sýrů.
Čubrica je typické balkánské koření, které svou výraznou a příjemnou vůní dodává pokrmům ten správný šmrnc. Čubrica se přidává do mletých mas, šašliků, přidává se také do tepelně upravované zeleniny. Vhodné i na restované pokrmy a těstoviny. Červená čubrica je lehce pikantní koření a svým složením je vhodná pro přípravu pokrmů stejně jako Čubrica zelená.
PŘEČTĚTE SI VÍCE O KOŘENÍ ČUBRICA A JEJÍM POUŽITÍ:
Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
Jaké koření a bylinky zvolit při zpracování sladkovodních ryb?