Složení: Hořčičné semínko celé
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: ČR
Více
HOŘČICE SETÁ (SINAPIS ALBA), SEMENO HOŘČICE, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO BÍLÉ / SVĚTLÉ
Hořčičné semínko se používá na nakládané okurky, hříbky, čalamády a zelí. Také na rožnící směsi na masa. Způsobuje prokrvení zažívacího traktu, tím urychluje trávení a látkovou výměnu. Doporučuje se při špatné funkci střev, nízké tvorbě žluči. Nehodí se při zánětech žaludku. Používá se i při kornatění cév, proti vysokému krevnímu tlaku. Používá se i v lékařství – placka z rozemleté hořčice s moukou tiší revmatické bolesti.
PŘEČTĚTE SI VÍCE O HOŘČIČNÉM SEMÍNKU
Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
Jak na domácí uzený sýr s kořením?