8 bodů do věrnostního systému
Cena
840 Kč
Cena na stánku
1 200 Kč
Ušetříte
30% (360 Kč)
Složení: Jalovec celý
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: Polsko Více
JALOVEC (JUNIPERUS), JALOVEC OBECNÝ (JUNIPERUS COMMUNIS), JALOVIČKY, JALOVČIČKY, JALOVČINKY
Malé kuličky jalovce se používají především v při výrobě jídel ze zvěřiny (divočak, muflon, zajíc, jelen), jako koření pro pozdvižení chuti divokého masa.
Jalovec je také jednou z hlavních surovin různých pálenek, zejména pak tradiční borovičky, ginu a také různých tinktur.
PŘEČTĚTE SI VÍCE O JALOVCI A JEHO POUŽITÍ:
Podzimní a zimní druhy koření
Koření na zvěřinu
Jaké koření a bylinky zvolit při zpracování sladkovodních ryb?
Složení a specifikace