Složení: koriandr, kurkuma, pískavice, kmín, zázvor, hřebíček, fenykl, bobkový list, česnek, skořice, sůl max.4%, mango, hořčice, chilli, pepř černý, kukuřice.
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka. Více
Indické kari je koření mnohého využití, slouží především k ochucování omáček a polévek na indický způsob. Kari se také používá k zahuštění pokrmů, jeho směs je schopna pojmout hodné tekutiny a při přípravě omáček s kari, se zahušťovadla téměř nepoužívají. Používa se na kuře, jehněčí, ryby i zeleninu. Je to univerzální indické koření.
PŘEČTĚTE SI VÍCE O POUŽITÍ KOŘENÍCÍ SMĚSI NA KARI:
Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
Kurkuma - Koření, původ a účinky na zdraví
Dýňová úroda a co s ní - díl druhý
Dýňová úroda a co s ní - díl první