Složení: Kmín mletý
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: ČR
Více
KMÍNU KOŘENNÝ (CARUM CARVI)
Kmín mletý, se využívá k hodně tučným nebo těžce stravitelným jídlům: ke kořenění brambor a pokrmů z nich, do zelí či kapusty, polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci. Nelze jej opominout ani při výrobě chleba a pečiva. Hodí se dokonce i k přípravě sladkostí. Používá se i při výrobě likérů (kmínka a bylinné likéry)
PŘEČTĚTE SI VÍCE O KMÍNU A JEHO POUŽITÍ:
Domácí grilovací koření
Domácí sekaná pečeně
Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu