Složení: Sůl 39%, paprika sladká, koriandr, chilli, česnek, cukr, cibule, fenykl, skořice, kmín, bobkový list, pepř černý.
Bez konzervantů a barviva.
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: ČR Více
MÁSALA, KUŘE TANDORI
Lehce pikantní koření Tandori Masala je určené především na rožnění kuřete a jiné minutkové pokrmy z bílých, rybých mas a zeleniny. Používá se k dušení i pečení a restování. Směs dodává pokrmům chuť Indie a orientální aroma.
Směs Tandori se využívá spíše (a také tradičnějí) na dlouhodobé dušení zeleninových pokrmů.
PŘEČTĚTE SI VÍCE O KOŘENÍ TANDORI MASALA:
Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
Zajímavá fakta o koření, které jste možná nevěděli – 1. Díl