Složení: Zázvor mletý
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: ČR Více
ZÁZVOR LÉKAŘSKÝ (ZINGIBER OFFICINALE), ZÁZVOR BÍLÝ
Zázvor mletý má lehce ostřejší citronovou chuť a používá se jak ve sladké kuchyni, tak i při přípravě zavařenin, kompotů, sladkého pečiva a především při úpravě a vaření ryb, masa, polévek nebo příloh jako je rýže. Zázvor se používá také při výrobě likérů, ochucených limonád, piva a je také obsažen v některých kořenících směsích. Zázvor pomáhá na neduhy pohybového aparátu, bolestech hlavy a na zažívací ústrojí, pomáhá také při hubnutí a v neposlední řadě je výborný při nachlazení!
PŘEČTĚTE SI VÍCE INFORMACÍ O SUŠENÉM ZÁZVORU
Zázvor - Koření nejen na nachlazení
Jak na jarní únavu? S kořením a bylinkami!
Zimní koření po druhé
Koření do čaje a do kávy