Zapomenuté heslo Registrace
V košíku máte 0 položek za 0 Kč

Položky ve Vašem košíku

K pokladně

Celkem za:0 Kč


Do dopravy ZDARMA Vám zbývá nakoupit za: 601
zabijackove-hody.jpg

Podzim ve znamení zvěřiny a zabíjaček

Podzim je na mnoha místech v České republice spojován také s pravidelnými hony či domácími zabíjačkami. Mnoha restauracemi i domácnostmi tak provoní zvěřinové guláše, nejrůznější druhy ragú, pečení bažanti nebo úžasné jitrničky, jelítka a tlačenky. Ke správnému gastronomickému zážitku ale potřebujete vhodné koření!

 

Zvěřina pro multifunkční vybavení

Koření na zvěřinu nabízí prakticky neomezené použití v teplé i studené kuchyni. Hodí se totiž pro dochucení zvěřinových gulášů, různých pečených divokých mas nebo třeba do paštik. Koření je tvořeno známými druhy divokého koření i směsí bylinek, která dodá pokrmům ze zvěřiny jejich specifickou chuť, které nikdo neodolá. Uspořádejte si malé zvěřinové hody také u vás doma!

 

Jitrnice, jelítka se zabijačkovým kořením

Domácí zabíjačkové speciality jsou tolik typické pro podzimní dny. Voňavé jitrničky, tlačenky, ovary nebo dozlatova uškvařené škvarky nenechají chladným žádného milovníka masa. Aby se vše povedlo na jedničku, po ruce byste měli mít připravené zabijačkové koření. To je vhodné pro dochucení všech zabijačkových specialit, na které si jen vzpomenete. Koření neobsahuje žádnou chemii, tedy ani glutaman.

Víte že .... ?

... koření má svá tajemství a mnohé zajímavosti? Vyberte si koření o kterém se chcete dozvědět nejvíce informací:

Nebo nám napište, o kterém koření byste se rádi dozvěděli nejzajímavější fakta a zajímavosti.

Přidejte se k nám na Facebooku!

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo
Cookies