Zapomenuté heslo Registrace
V košíku máte 0 položek za 0 Kč

Položky ve Vašem košíku

K pokladně

Celkem za:0 Kč


Do dopravy ZDARMA Vám zbývá nakoupit za: 601
pripravte_se_na_grilovaci_sezonu.jpg

Připravte se!

Grilovací sezona přichází

Nezadržitelně se k nám řítí další grilovací sezona. Vedle vhodného vybavení a pěkného kousku masa ale potřebujete také vhodné koření, díky kterým dostanou grilované pokrmy nezaměnitelnou chuť i vůni.

 

Medvědí tlapa

K přímému grilování, pečení a restování je vhodné bylinkové koření Medvědí tlapa. Navíc je jedno, zda jste milovníkem hovězího, vepřového či kuřecího. Medvědí tlapa se dokonale hodí pro všechny druhy masa a dokonce i ryb.

Před grilováním doporučujeme nechat maso naložené 24 hodin, ideálně v neprodyšném sáčku nebo nádobě. Koření bude mít dostatek času se hezky rozvonět a zároveň bude jeho chuť intenzivnější.

Bylinkové koření s medvědím česnekem nabídne výraznou vůni. Použít lze také pro dochucení salátů. Výhodou je, že Medvědí tlapa je koření dobré na trávení. Pokud si tedy ugrilujete o jedno maso navíc, následků se tolik bát nemusíte. Snad jen na váze.

 

Adamova žebra

Chystáte se na grilu udělat vepřová žebírka, ale nemůžete najít to správné koření? Pak vám můžeme doporučit Adamova žebra. Ty nabídnou medovou, lehce pikantní chuť. Vznikne tak velmi zajímavé chuťové spojení.

Adamova žebra ale můžete použít také při pečení vepřového kolene, které díky němu získá specifickou a vyváženou chuť. Vedle toho se nemusíte bát koření použít také k přípravě mletých mas. Vyzkoušejte tak vynikající hamburger, domácí sekanou v troubě či oblíbené masové kuličky. Koření můžete použít v sypké formě, stejně tak jej můžete smíchat s olejem.

Pokud k masu rádi přikousnete grilovanou zeleninu, můžete Adamova žebra použít také. Díky lehce ostřejšímu nádechu bude zelenina ke grilovanému masu skvělou přílohou. Využít lze také při restování zeleniny.

 

Výběr koření podle použití

Pro grilovací sezonu si také můžete vybrat z následujícího rozcestníku, který vám usnadní výběr koření nebo kořenících směsí, pro vámi zvolené druhy masa či ryb:

Ke grilování a k různým masům a zelenině na grilu také neodmyslitelně patří různé dipy a omáčky, zkusit můžete další výběr koření a bylinek vhodné právě pro toto použití:

Inspirovat se také můžete při výrobě různých pest, například toho z medvědího česneku.

Víte že .... ?

... koření má svá tajemství a mnohé zajímavosti? Vyberte si koření o kterém se chcete dozvědět nejvíce informací:

Nebo nám napište, o kterém koření byste se rádi dozvěděli nejzajímavější fakta a zajímavosti.

Přidejte se k nám na Facebooku!

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo
Cookies