Indické kari je koření mnohého využití, slouží především k ochucování omáček a polévek na indický způsob. Kari se také používá k zahuštění pokrmů, jeho směs je schopna pojmout hodné tekutiny a při přípravě omáček s kari, se zahušťovadla téměř nepoužívají. Používa se na kuře, jehněčí, ryby i zeleninu. Je to univerzální indické koření.
Přečtěte si více o použití kořenící směsi na Kari:
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Kurkuma - Koření, původ a účinky na zdraví
- Dýňová úroda a co s ní - díl druhý
- Dýňová úroda a co s ní - díl první
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (50 g)
28 Kč
Cena s DPH za balení: 50 g
Cena na stánku:
35 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
105 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
140 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
490 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
700 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
2 970 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Indická kuchyně, omáčky, husté polévky a dipy
Složení
Hořčice, pískavice, sůl, kurkuma, skořice, koriandr, kmín, chilli, paprika, pepř černý, zázvor
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Sypký kořenící přípravek
Země původu
ČR