Lehce pikantní koření Tandori Masala je určené především na rožnění kuřete a jiné minutkové pokrmy z bílých, rybých mas a zeleniny. Používá se k dušení i pečení a restování. Směs dodává pokrmům chuť Indie a orientální aroma.
Směs Tandori se využívá spíše (a také tradičnějí) na dlouhodobé dušení zeleninových pokrmů.
Přečtěte si více o koření Tandori Masala:
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Zajímavá fakta o koření, které jste možná nevěděli – 1. Díl
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (50 g)
44 Kč
Cena s DPH za balení: 50 g
Cena na stánku:
55 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
165 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
220 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
770 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
1 100 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
6 023 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Indická kuchyně
- Příprava minutek, dušených mas a zeleniny
- Pro přípravu Kuře Tandori
Složení
Sůl max. 15%, pískavice, koriandr, kmín, zázvor, cibule, pepř, česnek, kurkuma, řepa, kyselina citronová, celer, směs koření v proměnlivých hmotnostních podílech
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Sypký kořenící přípravek
Země původu
ČR