Jalovec - Výběr balení: 25 g


Cena
24 Kč

Cena na stánku
30 Kč

Ušetříte
20% (6 Kč)

Varianta neexistuje

Skladem
ks

Složení: Jalovec celý
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Země původu: Polsko Více

JALOVEC (JUNIPERUS), JALOVEC OBECNÝ (JUNIPERUS COMMUNIS), JALOVIČKY, JALOVČIČKY, JALOVČINKY

Malé kuličky jalovce se používají především v při výrobě jídel ze zvěřiny (divočak, muflon, zajíc, jelen), jako koření pro pozdvižení chuti divokého masa.

Jalovec je také jednou z hlavních surovin různých pálenek, zejména pak tradiční borovičky, ginu a také různých tinktur.

PŘEČTĚTE SI VÍCE O JALOVCI A JEHO POUŽITÍ:
Podzimní a zimní druhy koření
Koření na zvěřinu
Jaké koření a bylinky zvolit při zpracování sladkovodních ryb?

Složení a specifikace

Naposledy navštívené1